Bos Houtloods
Industrieweg 56
3641 RL Mijdrecht
Tel. 0297-255 483
Home » Houten meubels op maat Utrecht Bel nu » 0297 - 255 483

Houten meubels op maat Utrecht

Wilt u houten meubels op maat aanschaffen in Utrecht en bent u nog op zoek naar een ervaren onderneming die u uitstekend van dienst kan zijn met mooie houten meubels op maat in de regio Utrecht? Dan bent u van harte welkom bij Bos Houtloods. Wij staan graag voor u klaar wanneer u interesse heeft in kwalitatief hoogwaardige en duurzame houten meubels op maat. U vindt ons nabij Utrecht, in Mijdrecht.

Betaalbare houten meubels op maat, van Bos Houtloods, nabij Utrecht

Wij bieden u kwalitatief hoogwaardige houten meubels op maat in de regio Utrecht. U zult dan ook gegarandeerd lang en veel plezier kunnen hebben van uw nieuwe houten meubels op maat, welke wij in Utrecht kunnen leveren. Onze ervaren medewerkers luitsteren graag naar uw wensen, eisen en behoeften en vertalen deze naar een uniek ontwerp voor uw houten meubelen op maat. Vanuit Utrecht is onze vestiging in Mijdrecht, aan de Industrieweg 56, uitstekend te bereiken. Wij staan hier graag voor u klaar om de mogelijkheden met u door te nemen op vrijblijvende basis.

Contact

Wij zijn uw partner voor al uw houten meubels op maat, in de regio Utrecht. Wij nodigen u uit even verder te kijken op onze website, waar u onder meer voorbeelden van ons werk kunt bekijken, ook van de houten meubels op maat, welke wij in Utrecht en omgeving hebben geleverd. Mocht u na het bekijken van deze site vragen hebben, dan nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. U kunt bellen naar 0297 – 255 483 of een mail sturen naar houtloods@bosmijdrecht.nl. De medewerkers van ons bedrijf zullen al uw vragen naar tevredenheid kunnen behandelen.


Interessant? Deel deze pagina