Bos Houtloods
Industrieweg 56
3641 RL Mijdrecht
Tel. 0297-255 483
Home » Houthandel Aalsmeer Bel nu » 0297 - 255 483

Houthandel Aalsmeer

Bos Houtloods is uw ervaren houthandel nabij Aalsmeer. Wanneer u een bezoek wilt brengen aan een houthandel in de omgeving van Aalsmeer, voor kwalitatief hoogwaardig en duurzaam hout, dan bent u bij ons altijd van harte welkom. Wij staan garant voor de optimale kwaliteit van al onze houtproducten, waardoor u er lang en veel plezier van zult hebben. U kunt bij onze houthandel nabij Aalsmeer terecht voor losse producten, als planken, balken, platen en palen, maar ook voor maatwerk meubelen, tuinsets en schuttingen.

Uw gespecialiseerde houthandel in Aalsmeer

De medewerkers van onze gespecialiseerde houthandel in de regio Aalsmeer staan altijd graag voor u klaar met het nodige advies. Tevens voorzien zij u graag van meer informatie en denken zij met u mee over de beste toepassingen en oplossingen. U mag dan ook niet anders dan een optimale service en klantvriendelijkheid verwachten van onze houthandel nabij Aalsmeer. Tevens profiteert u bij onze houthandel in de regio Aalsmeer van scherpe prijzen. U bent altijd voordelig uit voor ons kwaliteitshout.

Contact

Klanttevredenheid staat bij onze houthandel nabij Aalsmeer hoog in het vaandel en wij zetten onze klanten centraal. Dit merkt u, aan onze producten, onze diensten, onze mogelijkheden en onze kwaliteit. Voor meer informatie of advies kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met onze houthandel nabij Aalsmeer, in Mijdrecht. U kunt bellen naar 0297 – 255 483 of mailen naar houtloods@bosmijdrecht.nl. Wij zijn u graag van dienst.


Interessant? Deel deze pagina