Bos Houtloods
Industrieweg 56
3641 RL Mijdrecht
Tel. 0297-255 483
Home » Houthandel Amstelveen Bel nu » 0297 - 255 483

Houthandel Amstelveen

Zoekt u een houthandel in de omgeving van Amstelveen? Kijkt u dan even verder op de website van Bos Houtloods, uw ervaren houthandel in de regio Amstelveen, in Mijdrecht. U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende houtproducten. Zo bieden wij u balken, platen, planken en palen, maar wij kunnen u ook uitstekend van dienst zijn met onder meer maatwerk meubelen en schuttingen. Voor al uw vraagstukken op het gebied van hout bent u bij onze houthandel nabij Amstelveen aan het juiste adres.

Uitsluitend kwaliteit van onze houthandel nabij Amstelveen

Voor al uw hout is onze houthandel in de regio Amstelveen de ideale partner. Wij kunnen u altijd van dienst zijn met de juiste producten. Uiteraard bieden wij u de garantie dat alle producten van onze houthandel in de buurt van Amstelveen een hoogwaardige kwaliteit bezitten en zeer duurzaam zijn. Toch schaft u de producten van onze houthandel nabij Amstelveen aan tegen een aantrekkelijke prijs, waardoor u altijd profiteert van een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding.

Contact

U bent bij onze houthandel in de omgeving van Amstelveen aan het juiste adres voor al uw houtproducten van goede kwaliteit, of het nu gaat om één balk of om een complete tuinset van steigerhout. Mocht u op zoek zijn naar informatie over hout, dan kunt u contact opnemen met onze houthandel inde regio Amstelveen door te bellen naar 0297 – 255 483 of door een mail te sturen naar houtloods@bosmijdrecht.nl. Onze medewerkers zullen u zo duidelijk mogelijk van een antwoord voorzien.


Interessant? Deel deze pagina