Bos Houtloods
Industrieweg 56
3641 RL Mijdrecht
Tel. 0297-255 483
Home » Houthandel Utrecht Bel nu » 0297 - 255 483

Houthandel Utrecht

Wilt u een houthandel in Utrecht of omgeving bezoeken en bent u nog op zoek naar een houthandel in de regio Utrecht waar u zowel voor los hout als voor houtproducten aan het juiste adres bent? Kijkt u dan even verder op de website van Bos Houtloods, uw ervaren houthandel in de omgeving van Utrecht. Wij helpen u graag bij het realiseren van onder meer houten vloeren, schuttingen en meubelen op maat.

Uw professionele houthandel in de regio Utrecht

U bent bij onze houthandel nabij Utrecht van harte welkom voor hout van de beste kwaliteit. Als professionele houthandel in de omgeving van Utrecht kunnen wij u altijd de garantie bieden dat ons hout van hoogwaardige kwaliteit is en een optimale duurzaamheid bezit. U zult er dan ook zeker lang en veel plezier van hebben. Wij leveren de meest uiteenlopende soorten houtproducten. Zo kunt u bij onze houthandel nabij Utrecht terecht voor onder meer planken, balken, platen en palen. Tevens verzorgen wij maatwerk.

Contact

Voor iedere klus en voor ieder doeleinde biedt onze houthandel nabij Utrecht het juiste hout. Wij zijn u graag van dienst en kunnen u altijd van meer informatie en advies voorzien wanneer het nodig is. U kunt vrijblijvend contact opnemen met onze houthandel nabij Utrecht. Bel dan naar 0297 – 255 483 of door een mail te sturen naar houtloods@bosmijdrecht.nl. Wij zijn u graag van dienst. U vindt ons in Mijdrecht.


Interessant? Deel deze pagina