Bos Houtloods
Industrieweg 56
3641 RL Mijdrecht
Tel. 0297-255 483
Home » Groothandel hout Mijdrecht Bel nu » 0297 - 255 483

Groothandel hout Mijdrecht

Bos Houtloods is een groothandel in hout in Mijdrecht. Wij verkopen alles op het gebied van hout. Zo kunt u bij onze groothandel in hout in Mijdrecht terecht voor palen, planken, platen en balken van verschillende afmetingen. Daarnaast bieden we ook verschillende producten aan welke van hout gemaakt zijn. Zo kunnen de medewerkers van onze groothandel in hout in Mijdrecht een houten tafel op maat voor u maken. Kortom, wanneer het gaat om houten vloeren, houten schuttingen of bijvoorbeeld houten meubelen; u bent altijd aan het juiste adres bij onze groothandel in hout in Mijdrecht.

Onze groothandel in hout in Mijdrecht levert kwaliteit

Het hout dat door onze groothandel in hout in Mijdrecht geleverd wordt, is van een uitstekende kwaliteit. Alle producten worden door ons zorgvuldig geselecteerd. Daarnaast biedt onze groothandel in hout in Mijdrecht de service die u verdient. Wij luisteren goed naar onze klanten en proberen een ieder zo goed mogelijk van dienst te zijn. Door deze combinatie van kwaliteit en service doet u er goed aan om uw hout bij onze groothandel in hout in Mijdrecht te betrekken. Wij staan altijd garant voor de hoogwaardige kwaliteit en de optimale duurzaamheid van al ons hout en onze houtproducten.

Contact

Onze groothandel in hout in Mijdrecht wil ervoor zorgen dat u met het juiste hout ons bedrijf verlaat. Of het nu gaat om één balk of om een complete tuinset van steigerhout, klanttevredenheid is voor ons belangrijk. Mocht u op zoek zijn naar informatie over hout, dan kunt u contact opnemen met onze groothandel in hout in Mijdrecht door te bellen naar 0297 – 255 483 of door een mail te sturen naar houtloods@bosmijdrecht.nl. Onze medewerkers zullen u zo duidelijk mogelijk van een antwoord voorzien.


Interessant? Deel deze pagina